Services

Fysiotherapie

Fysiotherapie bij Into Health is compleet anders dan wat je tot nu toe kent van fysiotherapie. Al tijdens de intake merk je dat naar je hele gezondheid wordt gekeken. Dus in huilen uitbarsten tijdens de intake of aan je bekken onderzocht worden terwijl je met nekklachten komt, zijn geen rare ervaringen in de praktijk! 

behandeling
vitality

vitaliteit

Ben je moe? Lukt het je niet om af te vallen? Of heb je misschien een burn-out? Met het vitaliteitstraject van Into Health gaan we uit van zes domeinen: slaap, stress, immuunsysteem, voeding, beweging en en ademhaling. We onderzoeken samen welke domeinen hulp kunnen gebruiken om zo compleet klachtenvrij te zijn! 

Ook kunnen we door middel van een EMB (energetisch morfologische bloedtest) checken of er tekorten aan vitamines en mineralen zijn. Ook intoleranties en eventuele hormonale disbalans zijn slechts een greep uit de resultaten.

boutique gym

De Boutique Gym van Into Health is gebaseerd op kwaliteit en vooral: je goed voelen! Een luxe, kleinschalige gym voor alleen dames waar je vrij kunt sporten of onder begeleiding zoals personal training. Daarnaast is het ook mogelijk de hele gym af te huren! 

PS Je hoeft niet afgetraind te zijn om hier te kunnen sporten! 😉

bonnie
fascial stretching

privé gym huren

Wil jij in alle rust trainen of content maken? Dat kan!  Met dit unieke concept van Into Health kun je de gym afhuren. Zo kun je een eigen yoga class starten, maar ook voor het geven van een workshop of lezing kun je de ruimte huren. Ook andere activiteiten als dansen, waarbij je misschien veel spiegels wilt gebruiken, kun je hier zelfstandig of in groepsverband organiseren.

F.A.Q.

Doorgaans gedeeltelijk! Ik heb als fysiotherapeut geen contract met een verzekeraar, hierdoor worden de behandelingen vaak voor 75% vergoedt tot een X bedrag. De intake van fysiotherapeut wordt in principe niet vergoed. 

Voor natuurgeneeskunde heb ik wél contracten met verzekeraars, dit maakt dat je in de meeste gevallen recht hebt op €40 per dag tot een X bedrag -afhankelijk van je aanvullende pakket. 

Als fysiotherapeut ben ik lid van het CKR. Dit is het kwaliteitsregister van het Koninklijk Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF). Daarnaast ben ik lid van het BATC (Belangen Associatie Therapeut en Consument). Zij staan voor kwaliteit van de behandelaars in de natuurgeneeskunde. Hierdoor ben ik verplicht te werken met de 5 natuurgerichte principes.

De algemene voorwaarden kun je vinden in de praktijkwachtruimte, maar als je ze online wilt inzien klik dan hier.

Helaas is het niet meer mogelijk een ontspanningsmassage te boeken bij Into Health. Ik vind het te leuk om klachten op te lossen. 

Allereerst is het natuurlijk super vervelend dat je een klacht zou hebben over een behandeling. Je kunt dit gewoon bij mij aangeven via een berichtje, maar het fijnste is natuurlijk om dit samen te bespreken. Mocht je je hier niet goed bij voelen, dan kun je via deze link een klacht of geschil indienen. Ook via het BATC kun je een klacht indienen betreft natuurgeneeskunde.