Start Traject

Ontdek tijdens een uitgebreide intake waar jouw klachten aan ten grondslag liggen een ontvang meteen handvatten om daarmee aan de slag te kunnen in het start traject.

intake

De intake is bij Into Health het meest belangrijke gedeelte voor mij. Ik wil zoveel mogelijk informatie over jouw klachten zoadat ik hier een duidelijk beeld van heb. Jij mag van te voren al een uitgebreide vragenlijst invullen zodat ik mij kan voorbereiden op de intake. Tijdens de intake zelf nemen we ruim de tijd om alles duidelijk in kaart te brengen. Dit is van groot belang om een gepersonaliseerd plan te maken, afgestemd op jouw specifieke klachten en omstandigheden.

consult

Na de intake krijg je voldoende handvatten mee om de aankomende tijd aan je klachten te werken. Je werkt dan aan de belangrijkste oorzaken van jouw klachten, maar we hebben in dit traject geen tijd om álles mee te nemen. Mocht je daar wel naar op zoek zijn, dan raad ik je aan een uitgebreid traject of optimaal traject te bekijken. 

investering

De investering voor het start traject bedraagt naast volledige inzet, veel verantwoordelijkheid en discipline. Je gaat immers zoveel mogelijk zelf aan de slag. Natuurlijk ben ik altijd per app of mail bereikbaar om je bij te sturen wanneer je dat nodig vindt. De financiële investering voor het start traject bedraag €159,-.

missie

Jou bewust maken van je lichaam en gezondheid. Een eye opener zijn voor de mogelijkheden in jouw vitaliteit!

visie

Ieder lichaam heeft een zelfherstellend vermogen, bij Into Health leer je deze te activeren. 

Speerpunten