TRAJECTEN

start traject vitaliteit

Start

Intake + consult.

Plan een intake waarin we samen ontdekken in welke domeinen het bij jou mis gaat. Door middel van een vragenlijst, uitgebreide intake en een eerste consult ontdek je waar jij mee van start kunt gaan.

€159

Uitgebreid

Intake + 4 consulten.

Ga samen met mij aan de slag en behaal enorme resultaten in deze eerste vier consulten. Na een uitgebreide intake en analyse, maken we samen een plan om mee aan de slag te gaan. Merk binnen vier weken al bizar resultaat. Je komt hiermee dichter bij jouw setpoint!

€399

uitgebreid traject vitaliteit
optimaal traject into health

Optimaal

Intake + 6 consulten + EMB test.

Neem naast een uitgebreide intake ook een EMB test af om 100% zeker te zijn waar je aan mag werken. Spelen eventuele vitamine tekorten of voedselintoleranties bijvoorbeeld een rol in jouw klachtenbeeld? Wanneer je lichaam optimaal kan werken, ga jij je optimaal voelen!

 

€699

F.A.Q.

In principe worden de aangeboden trajecten helaas niet vanuit de aanvullende polis vergoedt. Ook behoren de vitaliteitstrajecten nog niet in de basis zorgverzekering. 

De algemene voorwaarden kun je vinden in de praktijkwachtruimte, maar als je ze online wilt inzien klik dan hier.

Yes, ook de avonden zijn beschikbaar voor het plannen van een afspraak. Op dit moment is de donderdagavond een optie. Let wel op dat de avond vrij populair is en hierin dus wel een wachtrij kan zijn.

Als fysiotherapeut ben ik lid van het CKR. Dit is het kwaliteitsregister van het Koninklijk Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF). Daarnaast ben ik lid van het BATC (Belangen Associatie Therapeut en Consument). Zij staan voor kwaliteit van de behandelaars in de natuurgeneeskunde. Hierdoor ben ik verplicht te werken met de 5 natuurgerichte principes.

Allereerst is het natuurlijk super vervelend dat je een klacht zou hebben over een behandeling. Je kunt dit gewoon bij mij aangeven via een berichtje, maar het fijnste is natuurlijk om dit samen te bespreken. Mocht je je hier niet goed bij voelen, dan kun je via deze link een klacht of geschil indienen. Ook via het BATC kun je een klacht indienen betreft natuurgeneeskunde.