Razoli Scheerolie

27,95 Incl. BTW

Razoli Scheerolie: Scheren als nooit tevoren!

Geen chemicaliën – geen parabenen – geen alcohol – geen paraffine.

De 3 in 1 scheerolie zorgt ervoor dat het scheren zachter, gladder, sneller en makkelijker verloopt door het creëren van een gladde barrière tussen de huid en het scheermesje. De kans op sneetjes of krasjes is door de olie enorm verlaagd.

 

Razoli Scheerolie

De kokos-, olijf- en rode palmolie in combinatie met de 7 essentiële oliën in de Razoli Scheerolie zorgen voor een goede verzorging, voeding, bescherming en zachte parfumering van de huid. Ze hydrateren, herstellen, verstevigen en voeden de huid. Ze verzachten en verminderen irritaties. Je hebt dus geen scheercrème, scheerzeep of aftershave meer nodig.

Hoe gebruiken?

Razoli 3 in 1 inmasseren en scheren. Na de scheerbeurt de olie gebruiken om te voeden en als aftershave. Geen scheercrème, scheerzeep of aftershave nodig.

 

Ingrediënten Man: Gearomatiseerde oliemengeling: 63,23% olijfoliexb, 14,58% zoete amandeloliexb, 14,58% kokosoliexb, 4,86% rode palmoliexb, 2,75% Razoli-olie (bergamotSb, zoete sinaasappelSb, vetiverSb, cederhoutSb, sandelhoutSb, cardamomSb, kamilleSb). X=extra vierge olie, S=essentiële olie, B=BE-BIO-02.

Ingrediënten Vrouw: oliemengeling met planten- en kruidenextracten: 63,36% olijfolieXB, 14,87% zoete amandelolieXB, 14,87% kokosolieXBF, 4,96% rode palmolieXB, 
1,94% Razoli olie (cardamomSB, sandelhoutSB, mandarijnSB, vetiverSB, zoete sinaasappelSBX=extra vierge olie, S=essentiële olie, B=Bio (EcoControl), F=Fairtrade.